Domeniu web premium: .blog

Ești blogger? Știm că numele domeniului web este foarte importat pentru tine și de aceea îți punem la dispoziție extensia .blog pentru înregistrarea domeniilor web.Extensia .blog este alegerea perfectă pentru blog-uri, fiind un nume sugestiv și foarte ușor de reținut. Nu rata extensia premium .blog și înregistrează-ți domeniul ... Continuare »

18th Apr 2020
Informare COVID-19

În contextul actual, autoritățile competente recomandă limitarea contactului dintre persoane și evitarea activităților colective.Au fost făcute toate demersurile necesare pentru a oferi un mediu de lucru sigur tuturor colegilor și vă informăm că întreaga echipă ixcloud.ro lucrează deja de acasă. Vom putea susține această ... Continuare »

14th Mar 2020
Domenii web premium: .shop, .fashion, .luxury, .shopping, .market, .gift, .online.

Atunci când vrei să îți deschizi un magazin online, alegerea unui nume potrivit este de cele mai multe ori o sarcină dificilă. De cele mai multe ori, extensia .ro și .com pe care o dorești nu este disponibila. Domeniul .shop este alegerea perfectă pentru ca magazinul online să fie accesat de cât mai mulți vizitatori, fiind un nume ... Continuare »

19th Dec 2019