Eliberat în câteva minute, ideal pentru bloguri, social media și site-uri personale
Identitatea companiei inclusă în certificat, ideală pentru site-urile de afaceri
Ecranul de adrese verde și numele companiei afișate, ideale pentru comerțul electronic
Vezi certificatele EV
Certificatele SSL validate a organizației oferă confirmarea instantanee a identității și protecție SSL puternică pentru site-ul dvs. web și pentru afacerea dvs.
OV SSL este un certificat validat pe organizație, care oferă site-ului dvs. o creștere a credibilității față de certificatele SSL validate pe domeniu. Acesta activează lacătul și https-ul browserului, afișează identitatea dvs. corporativă și asigură clienților dvs. că luați foarte în serios securitatea. Vizitatorii site-ului pot verifica dacă site-ul web este operat de o companie legitimă și nu este un site de tip impostor.
Un certificat SSL garantează criptare la nivel înalt asigurând conexiuni și tranzacții online sigure și fără griji protejând compania și clienții tăi
Certificatele SSL oferă protecție parțială împotriva phishing-ului iar cele de tipul EV asigură cel mai înalt nivel de protecție existent eliminând complet atacurile de tip phishing.
În funcție de tipul certificatului SSL (DV, OV, EV), acesta autentifică identitatea unui domeniu sau a unei organizații oferind un nivel ridicat de încredere.
Motoarele de căutare utilizează SSL ca factor în determinarea clasamentului site-urilor. Adăugarea unui certificat SSL te ajută să iți îmbunătățești clasamentul Google.
Certificatele noastre SSL vin cu un sigiliu de încredere, care s-a dovedit a spori încrederea vizitatorilor și a conversiilor clienților.
Cea mai rapidă și mai accesibilă modalitate de a activa protecția SSL pentru site-ul tău, emiterea este rapidă și deseori complet automatizată.
Conturile de găzduire sunt activate în maxim o oră de la confirmarea plății de către banca noastră. În general conturile de găzduire sunt activate, în medie, cam în 15 minute totuși uneori poate dura mai mult dar niciodată peste o oră.
Nota: În cazul în care ați solicitat și înregistrarea unui domeniu, până la propagarea DNS a domeniului, veți putea accesa contul utilizând adresele temporare (informații în e-mailul de bun venit).
Propagarea în sistemul DNS durează între 12 și 48 ore.
Puteți efectua plata prin următoarele metode: ordin de plată, card de debit/credit, PayPal, transfer bancar sau depunere de numerar.
Important: Dacă efectuați plata prin ordin de plată/foaie de vărsământ, trimiteți o copie după dovada de plată sau, în cazul achitării prin e-banking, un print screen care să ateste tranzacția, la departamentul comercial.
Este permis orice tip de activitate, atât timp cât aceasta nu contravine legislației în vigoare.
Dincolo de această specificație nu sunt permise torrents, irc, warez, activitățile de SPAM sau cele ce pot afecta IP-urile, respectiv infrastructura rețelei. Aici putem menționa atacurile dDoS sau alte tipuri de acțiuni intruzive asupra rețelelor, echipamentelor, sau a altor clienți.
Vă rugăm să citiți toate politicile noastre, precum și termenii și condițiile.
Pachetele de găzduire și VPS-uri se pot upgrada sau schimba ulterior fără nicio problemă.
În cazul în care nu ești sigur ce pachet să alegi, poți contacta echipa noastră de profesioniști aici.
Cuponul de reducere îl puteți introduce în câmpul "Cupon de reduceri" din coșul de cumpărături.
Validarea cuponului introdus se face prin apăsarea butonului "Validare cod".
Un domeniu web este un șir de caractere care corespund unei adrese IP numerice aferente unui server conectat permanent la internet. Folosind numele de domeniu vizitatorii se pot conecta la web site-ul dvs, prin intermediul căruia pot avea acces la informațiile, fișierele sau orice alt tip de materiale pe care dvs sau compania dvs le oferă.
Acest lucru nu este posibil deoarece numele unui domeniu odată înregistrat nu mai poate fi modificat.
În cazul în care folosiți serviciile noastre de găzduire, NS-urile pe care le puteți utiliza sunt:
a.ixcloud.ro
b.ixcloud.ro
Pașii ce trebuie urmați în modificarea de nameservere pentru domeniile .ro sunt:
1. Accesați rotld.ro.
2. Din meniul de sus selectați Domenii .ro > Administrare On-line.
3. Completați numele domeniului dumneavoastră, introduceți parola de administrare, apoi dați click pe Continuă.
4. Click pe Nameservers, efectuați modificările și dați click pe Actualizează.
5. În cazul în care nu aveți parola de administrare a domeniului, apelați la “Recuperare parolă” și veți primi parola pe adresa dumneavoastră de email cu care ați înregistrat domeniul.
Modificarea de nameservere pentru domeniile cu extensii .com, .net, .org, .info, .eu, înregistrate prin ixcloud.ro va fi realizată prin interfața de client sau la cerere contactând departamentul tehnic.
Cheia de autorizare sau codul EPP este un cod generat de Registrar la înregistrarea unui domeniu. Acest cod EPP este necesar atunci când doriți să vă transferați respectivul domeniu la alt furnizor. Este o metodă de protecție care asigură că doar proprietarul domeniului poate transfera domeniul respectiv.
Da. Transferul unui domeniu este foarte simplu de realizat. Deținătorul domeniului trebuie să genereze cheia de autorizare (codul EPP) din interfața Registrarului actual, după care să viziteze pagina de transfer domenii pentru finalizarea transferului.
În cazul în care aveți nevoie de asistență, nu exitați să ne contactați.
Găzduirea Web (Web Hosting sau Hosting Web) este un serviciu oferit de companii specializate care asigură disponibilitatea online a unui site web prin intermediului unui domeniu web. Scopul principal este de a stoca fișiere și date ce pot fi ulterior accesate din orice colț al lumii prin intermediul internetului.
Găzduirea se achiziționează sub forma unui pachet de găzduire web. Caracteristicile definitorii a unui pachet de găzduire sunt: generația serverelor și echipamentelor de rețea, tehnologia și spațiul de stocare, volumul de resurse disponibile (CPU, memorie, operatii I/O, trafic internet).
SSD sau Solid State Drive este un dispozitiv foarte rapid de stocare a datelor care utilizează circuite integrate asamblate sub formă de memorii. Tehnologia de stocare SSD oferă transferuri de date foarte rapide comparativ cu tehnologiile clasice de stocare. Platforma noastră de găzduire web folosește tehnologia de stocare ultra-rapidă SSD pentru ca site-ul tău să beneficieze de viteze superioare și performanțe incredibile.
Găzduirea Web Ultra-Rapidă este un pachet de găzduire web premium care îți asigură cele mai rapide viteze, performanțe ridicate și optimizări care îmbunătățesc considerabil performanțele site-urilor web.
Infrastructura noastră este special creată pentru a asigura viteze de încărcare superioare pentru toți clienții noștri. Vizitatorii tăi vor încărca resursele de pe site-ul tău la viteze maxime.
Pentru a vă convinge solicitați-ne un test gratuit!
Găzduirea Web Reseller este un pachet de găzduire care îi permite clientului să își construiască propriile sale pachete de găzduire și să găzduiască domeniile clienților săi. Un pachet de găzduire web reseller are o interfață de administrare (Web Host Manager) care permite configurarea propriilor pachete de găzduire până la cele mai mici detalii și revinde clienților proprii.
cPanel este un utilitar on-line pentru gestionarea conturilor de găzduire web, conturilor de e-mail, FTP, domenii, subdomenii, DNS, etc.
Toate serviciile noastre de găzduire web vin cu cPanel inclus.
Web Host Manager sau WHM este o interfața web de administrare a conturilor reseller cu ajutorul căreia se pot configura și administra planurile de găzduire și conturile de client până la cele mai mici detalii.
Toate conturile de găzduire Reseller pe care le oferim beneficiază de WHM în mod gratuit.
O adresă IP dedicată definește adresă IP unică alocată pentru fiecare dispozitiv sau site dintr-o anumită rețea.
La nivel de server se utilizează o adresă IP shared, care este împarțită de către toți utilizatorii de pe acel server. În cazul în care contul dumneavoastră are o adresă IP dedicată, înseamnă că nu mai depindeți de adresa IP shared a serverului.
Pentru un plus de încredere, securitate, o mai bună livrare a e-mail-urilor și o mai bună vizibilitate în motoarele de căutare (SEO) se recomandă folosirea unei adrese IP dedicate.
Un server dedicat reprezintă un tip de server care se controlează de la distanță și este oferit în totalitate unui individ, unei companii sau unei aplicații.
Serverul dedicat este exclusiv și nu este împărțit cu niciun alt client, serviciu sau aplicație. Acest tip de server este recomandat site-urilor și aplicatiilor mari cu trafic intens și constant.
VPS este acronimul de la Virtual Private Server, care înseamnă server privat virtual. VPS-ul reprezintă o metodă de partiționare a resurselor hardware, de obicei unui server puternic sau un cluster de servere, în mai multe mașini virtuale astfel încât fiecare se comportă ca un server independent de celelalte mașini virtuale. Fiecare server virtual poate avea propriul lui sistem de operare și poate fi oprit, repornit sau upgradat fără să influențeze comportamentul celorlalte mașini.
Serverele dedicate suportă o gamă variată de sisteme de operare, de la distribuțiile Linux și BSD până la variantele Microsoft Windows. În cazul în care sistemul de operare are nevoie de o licență comercială, aceasta poata fi achiziționată separat.
Tehnologiile noastre de virtualizare au fost testate și funcționează fără probleme pe urmatoarele sisteme de operare:
- distribuții Linux: CentOS, Debian, Ubuntu, Red Hat Enterprise Linux
- distribuții BSD: FreeBSD, NetBSD, OpenBSD
În cazul în care doriți să rulați un alt sistem de operare, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica compatibilitatea cu tehnologiile noastre de virtualizare.
Un certificat SSL este eliberat de o autoritate emitentă care vă garantează ca protocolul de securitate folosit de certificat pentru transmiterea de informații pe internet (cum ar fi parole, carduri bancare, informații financiare și confidențiale) folosește criptare de nivel înalt care asigură conexiuni și tranzacții online sigure. În funcție de tipul certificatului SSL, autoritatea emitentă poate certifica că site-ul tău este deținut de o companie reală. Acest lucru oferă protecție împotriva phishing-ului și fraudelor, sporind astfel încrederea vizitatorilor în site-ul tău și crește credibilitatea companiei pe care o deții.
Citește și Certificate SSL - Noțiuni introductive pentru mai multe informații.
În funcție de tipul certificatului, emiterea acestora poate să dureze de la câteva minute până la 2-3 zile pentru certificatele cu validare a companiei (SSL-OV) și cu validare extinsă (SSL-EV).
Da. Google dorește să facă internetul mai sigur, iar o mare parte din acest lucru implică asigurarea că site-urile accesibile prin intermediul Google sunt sigure. De aceea, site-urile care utilizează certificate SSL s-au dovedit a beneficia de pozitionare superioară în rezultatele căutărilor.
Pentru certificate SSL cu validare a domeniului (SSL-DV) nu sunt necesare nici un fel de documente.
Pentru cele cu validare extinsă sau cu validare a companiei, sunt necesare documente care să dovedească identitatea companiei asociată acelui domeniu.
În acest caz sunt necesare următoarele documente:
- o copie după certificatul de înregistrare emis de registrul comerțului. Aceasta trebuie să fie semnată și ștampilată, având specificația "conform cu originalul"
- un certificat constatator emis de registrul comerțului în ultimele 4 săptămâni
- o copie de pe ultima factură de telefonie / internet sau alte utilități (apă, energie electrică, gaz)
- o cerere de achiziție
Un alt aspect important îl constituie informațiile whois ale domeniului pentru care se dorește emiterea respectivului certificate SSL. Acestea trebuie să fie identice cu cele din certificatul de înregistrare al companiei. De asemenea numărul de telefon trebuie să fie același. Pentru mai multe informații în acest sens puteți contacta departamentul comercial.