încărcare...

Validare domeniu (DV)

Protecție standard

Eliberat în câteva minute, ideal pentru bloguri, social media și site-uri personale

Vezi certificatele DV

Validare companie (OV)

Protecție avansată

Identitatea companiei inclusă în certificat, ideală pentru site-urile de afaceri

Vezi certificatele OV

Validare extinsă (EV)

Protecție și încredere maximă

Ecranul de adrese verde și numele companiei afișate, ideale pentru comerțul electronic

Vezi certificatele EV

Ce este un certificat SSL și de ce ai nevoie de el?

Certificatele SSL sunt fundamentale pentru securitatea internetului. Acestea sunt folosite pentru a stabili o conexiune criptată și pentru a permite transmiterea sigură a datelor între un browser sau computerul unui utilizator și un server sau un site web.

Principalele caracteristici ale certificatelor SSL:

 • Stabilește o conexiune sigură între un browser și un server web
 • Criptează comunicarea pentru a proteja informațiile delicate pe care le oferi clienților tăi
 • Plasează un lacăt lângă adresa web din browser atestând faptul că informațiile transmise sunt sigure
 • Autentifică identitatea unui domeniu sau a unei organizații oferind un nivel ridicat de încredere
 • Stabileste încrederea și a securității online pentru vizitatorii site-ului și pentru afacerea ta.

Deși toate certificatele SSL utilizează metode similare pentru protejarea și validarea datelor dvs., nivelul de încredere și informațiile pe care acestea le furnizează variază.

Certificatele SSL cu validare de domeniu (DV) sunt cele mai simple și cele mai utilizate tipuri de certificate SSL. Certificatele OV și EV autentifică de asemenea identitatea companiei sau a organizației care deține certificatul, oferind mai multă încredere utilizatorilor finali.

Certificatele Wildcard oferă aceleași caracteristici de criptare și autentificare ca și alte certificate SSL, dar poate fi aplicat și unui număr nelimitat de subdomenii ale unui site web. Un certificat SSL Wildcard acceptă domeniul rădăcină (example.com), precum și toate subdomeniile sale.

Îmbunătățește clasarea site-ului tău în motoarele de căutare

Google dorește să facă internetul mai sigur, iar o mare parte din acest lucru implică asigurarea că site-urile accesibile prin intermediul Google sunt sigure. De aceea, site-urile care utilizează certificate SSL s-au dovedit a beneficia de pozitionare superioară în rezultatele căutărilor.

Certificatele SSL protejeaza datele utilizatorilor si asigura un nivel ridicat de protectie

Site-urile fără certificat SSL sunt afișate ca fiind "nesigure"

Toate site-urile care nu au un certificat SSL configurat sunt afișate ca fiind "nesigure" în majoritatea browserelor moderne (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Edge, etc).

Nu lăsa site-ul tău să fie unul dintre acestea și adaugă un certificat SSL cât mai repede. Îți asigurăm suport și asistență gratuită pentru orice certificat SSL cumpărat de la noi.

Browserele s-au aliniat tehnologiei moderne. Nu rămâne în urmă!

Protejează site-ul cu un certificat SSL cu criptare avansată
Site-urile care folosesc certificate SSL sunt afisate ca fiind sigure Paginile web care nu sunt încarcate prin HTTPS sunt afișate ca fiind "nesigure" în Google Chrome și Mozilla Firefox. Nu lăsa site-ul tău web să fie unul dintre acestea. Adaugă un certificat SSL astăzi.

Deja deții un certificat SSL?

Poți să iți reinnoiești certificatul SSL cu noi în orice moment. Oferim prețuri extrem de competitive, iar dacă ai deja un certificat existent, vom adăuga orice valabilitate rămasă pe care o ai la certificatul tău existent, până la un maxim de încă 12 luni.

Ai nevoie de un certificat SSL mai puternic?

În cazul în care compania ta are nevoide de un nivel de validare și încredere mai ridicat care nu poatet fi asigurat de certificatul tău SSL existent, iți oferim posibilitatea de upgrade la certificatele OV sau EV.

Certificatele SSL cu validare pe organizație (OV) oferă confirmarea instantanee a identității și protecție SSL puternică pentru site-ul tău web și pentru afacerea ta.

Certificatele SSL cu validare extinsa (EV) sunt certificate de cea mai înaltă clasă de SSL disponibilă astăzi și oferă mai multă credibilitate și încredere site-ului tău. în comparație certificatele SSL validate pe organizații (OV) sau a unui certificat SSL validat de domeniu (DV).

Certificat SSL standard


Certificat SSL cu validare extinsă


Află mai multe despre certificatele SSL cu validare extinsă

 • RapidSSL

  Certificatele RapidSSL® vă ajută să păstrați siguranța tranzacțiilor clienților cu criptare de date de până la 256 de biți și autentificare pe site. Certificatele noastre SSL sunt printre cele mai accesibile din industrie. Ne păstrăm costurile reduse și trecem economiile la tine.


  75.00 LEI/1 An


  Detalii
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  Asigurați rapid site-ul dvs. web. Certificatele Premium GeoTrust® QuickSSL® sunt una dintre cele mai rapide metode pentru protejarea tranzacțiilor și a aplicațiilor online cu SSL. Cu un proces automat de autentificare și emitere, este nevoie de doar câteva minute pentru a obține certificatul dvs. QuickSSL Premium SSL. După aceea, gestionarea și reînnoirea certificatelor dvs. se face într-o clipită. Cu GeoTrust, obțineți SSL ieftin fără a sacrifica confortul sau fiabilitatea.


  335.00 LEI/1 An


  Detalii
 • GeoTrust True BusinessID

  Business-class SSL - mai bun. Când vine vorba de selectarea securității SSL pentru afacerea dvs., aveți multe opțiuni. Cu GeoTrust, decizia este ușoară. Certificatele SSL True GeoTrust® True BusinessID permit clienților să știe că site-ul dvs. este demn de încredere și că le luați în serios siguranța pentru a obține certificatul SSL de la o autoritate de certificare la nivel mondial.


  510.00 LEI/1 An


  Detalii
 • GeoTrust True Business ID with EV

  Faceți o declarație de securitate puternică cu bara de adrese verde. GeoTrust® True BusinessID cu EV (Extended Validation) este primul nostru produs de securitate SSL de clasă business, confirmând vizual cel mai înalt nivel de autentificare disponibil printre certificatele SSL. Bara verde spune totul. Vizitatorii site-ului web observă cu adevărat când bara de adrese devine verde în browserele lor de securitate înaltă, iar câmpul de organizare începe să se rotească între numele companiei și GeoTrust.


  910.00 LEI/1 An


  Detalii
 • RapidSSL Wildcard

  Certificatele. RapidSSL® Wildcard vă ajută să vă asigurați mai multe subdomenii cu un certificat SSL low-cost emis la adresa * .domeniultau.com. Protejați datele personale ale clienților dvs. cu criptare de până la 256 de biți. Validarea automată a domeniului face autentificarea site-ului dvs. să fie foarte facilă. La RapidSSL, credem în furnizarea protecției SSL de care aveți nevoie la prețuri competitive.


  630.00 LEI/1 An


  Detalii
 • GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

  Asigurați rapid domeniul dvs. și toate subdomeniile la același nivel. Certificatele GeoTrust. QuickSSL Wildcard Premium reprezintă una dintre cele mai rapide căi de a începe protejarea tuturor subdomeniilor dvs. pe un singur certificat. Procesul nostru de autentificare automată prin e-mail înseamnă că obțineți certificatul în câteva minute. Cu ajutorul certificatelor Wildcard Premium QuickSSL, obțineți subdomenii nelimitate și pe un număr nelimitat de servere - un certificat care se va adapta pe măsura creșterii afacerii dvs.


  1150.00 LEI/1 An


  Detalii
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Simplificați gestionarea certificatelor cu ajutorul unui certificat Wildcard. Certificatele GeoTrust® True BusinessID Wildcard vă permit să vă asigurați mai multe subdomenii pe un singur certificat, reducând timpul și costul de gestionare. Indiferent dacă este pagina de pornire a companiei dvs. sau numele de gazdă al serverului dvs. de poștă electronică, protejarea informațiilor sensibile este scopul dvs. și este și scopul nostru.


  1900.00 LEI/1 An


  Detalii

Avantajele utilizării unui certificat SSL

Orice persoană fizică sau companie care deține un site web ar trebui să aibă instalat un certificat SSL pentru a putea asigura un nivel ridicat de protecție și încredere utilizatorilor săi.

Certificate SSL cu criptare avansata pe 256 bit

Criptare avansată

Un certificat SSL garantează criptare la nivel înalt asigurând conexiuni și tranzacții online sigure și fără griji protejând compania și clienții tăi

Certificatele SSL îți oferă protecție împotriva phishing-ului

Protecție phishing

Certificatele SSL oferă protecție parțială împotriva phishing-ului iar cele de tipul EV asigură cel mai înalt nivel de protecție existent eliminând complet atacurile de tip phishing.

Încredere sporită

Încredere sporită

În funcție de tipul certificatului SSL (DV, OV, EV), acesta autentifică identitatea unui domeniu sau a unei organizații oferind un nivel ridicat de încredere.

Certificatele SSL te ajuta la optimizarea SEO

Optimizare SEO

Motoarele de căutare utilizează SSL ca factor în determinarea clasamentului site-urilor. Adăugarea unui certificat SSL te ajută să iți îmbunătățești clasamentul Google.

TrustLogo Site Seal

TrustLogo Site Seal

Certificatele noastre SSL vin cu un sigiliu de încredere, care s-a dovedit a spori încrederea vizitatorilor și a conversiilor clienților.

Certificatele SSL se livrează foarte repede

Livrare rapidă

Cea mai rapidă și mai accesibilă modalitate de a activa protecția SSL pentru site-ul tău, emiterea este rapidă și deseori complet automatizată.

Întrebări frecvente

Mai jos găsiți răspunsuri la cele mai frecvente întrebari. În cazul în care nu găsiți ce căutați, ne puteți contacta aici.

 • General
 • Domenii
 • Găzduire
 • Servere și VPS
 • Certificate SSL
Cât durează activarea contului?
 • Conturile de găzduire sunt activate în maxim o oră de la confirmarea plății de către banca noastră. În general conturile de găzduire sunt activate, în medie, cam în 15 minute totuși uneori poate dura mai mult dar niciodată peste o oră.

  Nota: În cazul în care ați solicitat și înregistrarea unui domeniu, până la propagarea DNS a domeniului, veți putea accesa contul utilizând adresele temporare (informații în e-mailul de bun venit).

  Propagarea în sistemul DNS durează între 12 și 48 ore.

Cum pot achita serviciile?
 • Puteți efectua plata prin următoarele metode: ordin de plată, card de debit/credit, PayPal, transfer bancar sau depunere de numerar.

  Important: Dacă efectuați plata prin ordin de plată/foaie de vărsământ, trimiteți o copie după dovada de plată sau, în cazul achitării prin e-banking, un print screen care să ateste tranzacția, la departamentul comercial.

Ce tipuri de activitati sunt permise?
 • Este permis orice tip de activitate, atât timp cât aceasta nu contravine legislației în vigoare.

  Dincolo de această specificație nu sunt permise torrents, irc, warez, activitățile de SPAM sau cele ce pot afecta IP-urile, respectiv infrastructura rețelei. Aici putem menționa atacurile dDoS sau alte tipuri de acțiuni intruzive asupra rețelelor, echipamentelor, sau a altor clienți.

  Vă rugăm să citiți toate politicile noastre, precum și termenii și condițiile.

Nu sunt sigur cu privire la pachetul pe care să îl aleg, pot să-l schimb mai târziu?
 • Pachetele de găzduire și VPS-uri se pot upgrada sau schimba ulterior fără nicio problemă.

  În cazul în care nu ești sigur ce pachet să alegi, poți contacta echipa noastră de profesioniști aici.

Cum folosesc un cupon de reducere?
 • Cuponul de reducere îl puteți introduce în câmpul "Cupon de reduceri" din coșul de cumpărături.

  Validarea cuponului introdus se face prin apăsarea butonului "Validare cod".

  Folosirea unui cupon dde reducere
Ce este un domeniu web?
 • Un domeniu web este un șir de caractere care corespund unei adrese IP numerice aferente unui server conectat permanent la internet. Folosind numele de domeniu vizitatorii se pot conecta la web site-ul dvs, prin intermediul căruia pot avea acces la informațiile, fișierele sau orice alt tip de materiale pe care dvs sau compania dvs le oferă.

Pot schimba numele unui domeniu deja inregistrat?
 • Acest lucru nu este posibil deoarece numele unui domeniu odată înregistrat nu mai poate fi modificat.

Care sunt nameserverele ixcloud.ro?
 • În cazul în care folosiți serviciile noastre de găzduire, NS-urile pe care le puteți utiliza sunt:
    a.ixcloud.ro
    b.ixcloud.ro

  Pașii ce trebuie urmați în modificarea de nameservere pentru domeniile .ro sunt:
  1. Accesați rotld.ro.
  2. Din meniul de sus selectați Domenii .ro > Administrare On-line.
  3. Completați numele domeniului dumneavoastră, introduceți parola de administrare, apoi dați click pe Continuă.
  4. Click pe Nameservers, efectuați modificările și dați click pe Actualizează.
  5. În cazul în care nu aveți parola de administrare a domeniului, apelați la “Recuperare parolă” și veți primi parola pe adresa dumneavoastră de email cu care ați înregistrat domeniul.

  Modificarea de nameservere pentru domeniile cu extensii .com, .net, .org, .info, .eu, înregistrate prin ixcloud.ro va fi realizată prin interfața de client sau la cerere contactând departamentul tehnic.

Ce este cheia de autorizare (codul EPP)?
 • Cheia de autorizare sau codul EPP este un cod generat de Registrar la înregistrarea unui domeniu. Acest cod EPP este necesar atunci când doriți să vă transferați respectivul domeniu la alt furnizor. Este o metodă de protecție care asigură că doar proprietarul domeniului poate transfera domeniul respectiv.

Se poate transfera un domeniu de la alt Registrar la ixcloud.ro?
 • Da. Transferul unui domeniu este foarte simplu de realizat. Deținătorul domeniului trebuie să genereze cheia de autorizare (codul EPP) din interfața Registrarului actual, după care să viziteze pagina de transfer domenii pentru finalizarea transferului.

  În cazul în care aveți nevoie de asistență, nu exitați să ne contactați.

Ce este Găzduirea Web?
 • Găzduirea Web (Web Hosting sau Hosting Web) este un serviciu oferit de companii specializate care asigură disponibilitatea online a unui site web prin intermediului unui domeniu web. Scopul principal este de a stoca fișiere și date ce pot fi ulterior accesate din orice colț al lumii prin intermediul internetului.

  Găzduirea se achiziționează sub forma unui pachet de găzduire web. Caracteristicile definitorii a unui pachet de găzduire sunt: generația serverelor și echipamentelor de rețea, tehnologia și spațiul de stocare, volumul de resurse disponibile (CPU, memorie, operatii I/O, trafic internet).

Ce este SSD (Solid State Drive) și ce avantaje îmi oferă utilizarea tehnologiei de stocare SSD?
 • SSD sau Solid State Drive este un dispozitiv foarte rapid de stocare a datelor care utilizează circuite integrate asamblate sub formă de memorii. Tehnologia de stocare SSD oferă transferuri de date foarte rapide comparativ cu tehnologiile clasice de stocare. Platforma noastră de găzduire web folosește tehnologia de stocare ultra-rapidă SSD pentru ca site-ul tău să beneficieze de viteze superioare și performanțe incredibile.

Ce înseamnă Găzduire Web Ultra-Rapidă?
 • Găzduirea Web Ultra-Rapidă este un pachet de găzduire web premium care îți asigură cele mai rapide viteze, performanțe ridicate și optimizări care îmbunătățesc considerabil performanțele site-urilor web.

  Infrastructura noastră este special creată pentru a asigura viteze de încărcare superioare pentru toți clienții noștri. Vizitatorii tăi vor încărca resursele de pe site-ul tău la viteze maxime.

  Pentru a vă convinge solicitați-ne un test gratuit!

Ce înseamnă Găzduire Web Reseller?
 • Găzduirea Web Reseller este un pachet de găzduire care îi permite clientului să își construiască propriile sale pachete de găzduire și să găzduiască domeniile clienților săi. Un pachet de găzduire web reseller are o interfață de administrare (Web Host Manager) care permite configurarea propriilor pachete de găzduire până la cele mai mici detalii și revinde clienților proprii.

Ce este cPanel?
 • cPanel este un utilitar on-line pentru gestionarea conturilor de găzduire web, conturilor de e-mail, FTP, domenii, subdomenii, DNS, etc.

  Toate serviciile noastre de găzduire web vin cu cPanel inclus.

Ce este WHM?
 • Web Host Manager sau WHM este o interfața web de administrare a conturilor reseller cu ajutorul căreia se pot configura și administra planurile de găzduire și conturile de client până la cele mai mici detalii.

  Toate conturile de găzduire Reseller pe care le oferim beneficiază de WHM în mod gratuit.

Ce este o adresă IP dedicată?
 • O adresă IP dedicată definește adresă IP unică alocată pentru fiecare dispozitiv sau site dintr-o anumită rețea.

  La nivel de server se utilizează o adresă IP shared, care este împarțită de către toți utilizatorii de pe acel server. În cazul în care contul dumneavoastră are o adresă IP dedicată, înseamnă că nu mai depindeți de adresa IP shared a serverului.

  Pentru un plus de încredere, securitate, o mai bună livrare a e-mail-urilor și o mai bună vizibilitate în motoarele de căutare (SEO) se recomandă folosirea unei adrese IP dedicate.

Ce este un server dedicat?
 • Un server dedicat reprezintă un tip de server care se controlează de la distanță și este oferit în totalitate unui individ, unei companii sau unei aplicații.

  Serverul dedicat este exclusiv și nu este împărțit cu niciun alt client, serviciu sau aplicație. Acest tip de server este recomandat site-urilor și aplicatiilor mari cu trafic intens și constant.

Ce este un server private virtual (VPS)?
 • VPS este acronimul de la Virtual Private Server, care înseamnă server privat virtual. VPS-ul reprezintă o metodă de partiționare a resurselor hardware, de obicei unui server puternic sau un cluster de servere, în mai multe mașini virtuale astfel încât fiecare se comportă ca un server independent de celelalte mașini virtuale. Fiecare server virtual poate avea propriul lui sistem de operare și poate fi oprit, repornit sau upgradat fără să influențeze comportamentul celorlalte mașini.

Ce sisteme de operare sunt suportate?
 • Serverele dedicate suportă o gamă variată de sisteme de operare, de la distribuțiile Linux și BSD până la variantele Microsoft Windows. În cazul în care sistemul de operare are nevoie de o licență comercială, aceasta poata fi achiziționată separat.

  Tehnologiile noastre de virtualizare au fost testate și funcționează fără probleme pe urmatoarele sisteme de operare:
  - distribuții Linux: CentOS, Debian, Ubuntu, Red Hat Enterprise Linux
  - distribuții BSD: FreeBSD, NetBSD, OpenBSD

  În cazul în care doriți să rulați un alt sistem de operare, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica compatibilitatea cu tehnologiile noastre de virtualizare.

Ce este un certificat SSL și de ce este important pentru site-ul meu?
 • Un certificat SSL este eliberat de o autoritate emitentă care vă garantează ca protocolul de securitate folosit de certificat pentru transmiterea de informații pe internet (cum ar fi parole, carduri bancare, informații financiare și confidențiale) folosește criptare de nivel înalt care asigură conexiuni și tranzacții online sigure. În funcție de tipul certificatului SSL, autoritatea emitentă poate certifica că site-ul tău este deținut de o companie reală. Acest lucru oferă protecție împotriva phishing-ului și fraudelor, sporind astfel încrederea vizitatorilor în site-ul tău și crește credibilitatea companiei pe care o deții.

  Citește și Certificate SSL - Noțiuni introductive pentru mai multe informații.

Cât durează emiterea unui certificat SSL?
 • În funcție de tipul certificatului, emiterea acestora poate să dureze de la câteva minute până la 2-3 zile pentru certificatele cu validare a companiei (SSL-OV) și cu validare extinsă (SSL-EV).

Este adevarat că un certificat SSL îmbunătățește clasarea site-ului în motoarele de căutare?
 • Da. Google dorește să facă internetul mai sigur, iar o mare parte din acest lucru implică asigurarea că site-urile accesibile prin intermediul Google sunt sigure. De aceea, site-urile care utilizează certificate SSL s-au dovedit a beneficia de pozitionare superioară în rezultatele căutărilor.

Ce documente sunt necesare pentru emiterea unui certificat SSL?
 • Pentru certificate SSL cu validare a domeniului (SSL-DV) nu sunt necesare nici un fel de documente.

  Pentru cele cu validare extinsă sau cu validare a companiei, sunt necesare documente care să dovedească identitatea companiei asociată acelui domeniu.

  În acest caz sunt necesare următoarele documente:
  - o copie după certificatul de înregistrare emis de registrul comerțului. Aceasta trebuie să fie semnată și ștampilată, având specificația "conform cu originalul"
  - un certificat constatator emis de registrul comerțului în ultimele 4 săptămâni
  - o copie de pe ultima factură de telefonie / internet sau alte utilități (apă, energie electrică, gaz)
  - o cerere de achiziție

  Un alt aspect important îl constituie informațiile whois ale domeniului pentru care se dorește emiterea respectivului certificate SSL. Acestea trebuie să fie identice cu cele din certificatul de înregistrare al companiei. De asemenea numărul de telefon trebuie să fie același. Pentru mai multe informații în acest sens puteți contacta departamentul comercial.