încărcare...
Migrare gratuită

Migrare gratuită

Încearcă soluțiile noastre de găzduire web, iar dacă nu ești mulțumit primești banii înapoi. Te ajutăm să alegi soluția optimă pentru afacerea ta și îți oferim suport tehnic gratuit pentru migrare, instalare și configurare.

Infrastructură robustă

Infrastructură robustă

Îți oferim cea mai rapidă și stabilă infrastructură care corespunde celor mai înalte standarde din industrie. Îți punem la dispoziție o gamă variată de sisteme de operare moderne și tehnologii de virtualizare enterprise.

Scalabilitate și flexibilitate

Scalabilitate și flexibilitate

Resursele alocate pot fi modificate fără întreruperi, deoarece infrastructura noastră nu necesită repornire. Acest lucru iți asigură upgrade-uri rapide și fără întreruperi.

Găzduire dedicată rapidă

Găzduire Web Premium

Îți oferim pachete de găzduire premium care rulează pe cele mai performante servere. Acest lucru asigură viteze superioare comparativ cu soluțiile existente pe piață și iți asigură performanțe maxime.

Securitate sporită

Securitate sporită

Infrastructura noastră folosește tehnologii avansate care asigură un nivel de securitate ridicat și drepturi de access cu instanțe complet izolate, protecție antivirus și antispam.

Suport tehnic de cea mai bună calitate

Suport tehnic 24x7x365

Suntem pasionați și dornici să asigurăm suport de cea mai bună calitate. Pentru a-ți oferi un suport tehnic cât mai eficient utilizăm un sistem de tichete. Fiecărei cereri de asistență tehnică i se alocă un număr unic pe care îl poți urmări pentru a afla în ce stadiu este cererea ta.